top logo 100

Adrese IP, browsere de Internet, sisteme de operare, nume de domeniu: Cand accesati site-ul nostru Web, este posibil sa colectam adresa IP a computerului dvs. Adresa IP nu va identifica personal, dar va identifica furnizorul de servicii de Internet. Printre celelalte tipuri de informatii care nu permit identificarea personala pe care este posibil sa le colectam se numara tipul browserului de internet utilizat, tipul sistemului de operare al computerului utilizat si numele de domeniu al site-ului Web de la care ati vizitat site-ul nostru. Informatiile sunt combinate pentru a furniza informatii demografice ample, precum locatia geografica a vizitatorilor si durata de vizitare a site-ului nostru. Colectarea acestor tipuri de informatii ne permite sa administram site-ul, sa diagnosticam problemele serverului, sa analizam tendintele si datele statistice si sa asiguram un serviciu mai bun pentru clienti.

Nu vom colecta informatiile dvs. de identificare personala fara cunostinta si permisiunea dvs. si nici nu vom vinde sau inchiria aceste date. Pentru a va furniza un anumit produs, serviciu sau informatie sau pentru a procesa o tranzactie, este posibil sa solicitam informatiile dvs. de identificare personala. Aceste informatii pot include, de exemplu, numele dvs., adresa, adresa de e-mail, numerele de telefon, numerele de telefax. Informatiile de identificare personala sunt colectate numai atunci cand este necesara furnizarea unui produs, a unui serviciu sau a unei informatii sau daca ne trimiteti aceste informatii in alte scopuri, de exemplu, atunci cand solicitati un loc de munca.

Newslettere. Prin completarea diferitelor formulare on-line aflate pe site se vor colecta anumite informatii cum ar fi nume si prenume, adresa, telefon, adresa e-mail, nume companie. Aceste informatii vor fi utilizate pentru transmiterea de informatii despre produse, servicii, oferte special, evenimente, etc.

Ret Utilaje SRL se obliga sa ofere conditiile necesare ca orice utilizator care a furnizat explicit informatiile de mai sus pe site sa poata opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate numai in scopul declarat mai sus, si anume pentru a administra, evalua si imbunatatii serviciile noastre si pentru a va furniza informatiile solicitate.

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top